Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,1 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,2
Komfort
8,6
Lokalizacja obiektu
9,4
Udogodnienia
8,7
Personel
9,3
Stosunek jakości do ceny
9,3
Opinie
    Katarzyna
    pl
    7,5
    1 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    23 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maria
    pl
    10
    22 listopada 2017
    Bardzo dobra lokalizacja do zwiedzania Meteorów.
    Nie mam zastrzeżeń.
    Obsługa hotelu bardzo miła.Pokój mały ale ciepły i czysty.Śniadanie bardzo smaczne i ilość wystarczająca.Chętnie wrócę do tego hotelu i polecę znajomym.
    Paweł
    pl
    8,8
    19 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam St
    pl
    9,6
    17 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Joanna
    pl
    10
    20 października 2017
    Wszystko było świetnie.
    pl
    9,6
    17 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl
    9,6
    15 października 2017
    Warto pojechac na kilka dni, rewelacyjny stosunek ceny do jakości
    Nic
    Super miejsce, super właściciel, smaczne śniadania, pokoje duże i czyste, codziennie były sprzątane, gorąca woda ( co jak się okazuje nie jest tak oczywiste w Grecji) doskonała tawerna obok, dużo miejsca na parking i do posiedzenia wieczorem ze znajomymi z widokiem na Meteory
    Dariusz
    pl
    8,3
    1 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Łukasz
    pl
    9,2
    10 września 2017
    Niesamowity klimat i wystrój pensjonatu. Taka trochę nasza cepelia, ale w sensie pozytywnym. Mnóstwo drobiazgów wystrojowych, ale wszystko niesamowicie czyste. Warto odwiedzić dla klimatu i dla widoków.
    Zbigniew
    pl
    10
    9 września 2017
    było super jesteśmy bardzo zadowoleni.
    nic
    Wszystko zgodne z ofertą.Śniadanie smaczne , łóżka bardzo wygodne , widoki piękne i Gospodarz przesympatyczny .polecam..
    Michał
    pl
    9,6
    23 sierpnia 2017
    Bardzo sympatyczny obiekt. Super śniadanie, przygotowane w nieco zmniejszonej formie bufetu - każdy pokój ma swój oddzielny stół. Szczerze polecam.
    Joanna
    pl
    9,2
    21 sierpnia 2017
    Lokalizacja idealna do zwiedzenia okolicy. Duży parking. Smaczne śniadanie. Bardzo miła obsługa.
    Elżbieta
    pl
    10
    5 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacek
    pl
    9,6
    26 lipca 2017
    polecamy
    Nie było takich rzeczy
    Bardzo miła obsługa, dobre śniadania, cicha klimatyzacja, ładnie i stylowo wykończone pokoje, do tego bar na dole i bliskość tawern
    Pawel Roszczak
    pl
    8,3
    24 lipca 2017
    Specyficzny wystrój
    Położenie
    dagmara
    pl
    9,2
    20 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    JOANNA
    pl
    8,3
    12 lipca 2017
    dobra lokalizacja
    Obiekt jak z lat 80-tych.
    Pomocny właściciel. Dobra lokalizacja. Czysto.
    JOANNA
    pl
    8,3
    12 lipca 2017
    Standard łazienki z lat 80-tych
    czysto,
    andrzej
    pl
    10
    14 czerwca 2017
    Bardzo dobry obiekt do zwiedzania Meteorów ok. 3 km. od największego klasztoru.
    Śniadanie bardzo dobre i różnorodne,każdy miał swoją bardzo dużą porcję plus owoce i ciasto.
Ładowanie opinii